dissabte, 7 de gener del 2012

Tancament del blog

Fins aquí hem arribat junts!!

Lectors del meu blog, ha arribat per fi el final de semestre, per alguns tan esperat; aixo significa que finalitzen les classes de GTIC, i amb elles la creació i actualització del meu blog.
Durat aquests mesos he apres una nova forma de compartir tots els meus aprenentatges i vivencies com a estudiant d'educació infantil.

Aquest blog ha estat en moments, divertit i en altres moments una mica costos, pero a significat per a mi una prova de constància i perseverança i, per descomptat una millora enorme dels meus coneixements de les noves tecnologies i la seva gestió.

El semestre següent, ja no actualitzare el meu blog amb aprenentatges d'altres classes o mòduls, i espero trobar i aprendre una nova forma de compartir els aprenentatges sense necessitar d'aquest blog.

Espero i desitjo haver estat una bona blogaire i haver creat en alguns lectors una nova inquietud en quant a aquest gran mon de les noves tecnologies.

Adeu amics blogaires!!!

dimarts, 3 de gener del 2012

Victor Amela

Pel treball del bon comunicador, el meu grup va decidir escollir a en Victor Amela, un periodista que treballa a diferents mitjans de comunicació, premsa, tv, xarxes socials....

Per recollir tota la informació que teniem d'ell vam crear un blog i vam fer entrades periòdicament penjant el seguiment que feiem del seu treball.

Per últim vam elaborar un llistat de les competencies que en Victor Amela té per a ser un bon comunicador, demanant les seves opinions a companyes de Blanquerna


Podeu veure tot aquest treball al nostre blog.

Territori identitat

El Dimarts 13 de desembre, el meu grup de treball i jo vam expossar el nostre treball de territori, nosaltres habiem escollit el Montseny, ja que un membre del grup, l'Elena viu alla desde fa un parell d'anys.
Per a la realització del treball vam seguir el seguents pasos:

En primer lloc vam fer una visita al Montseny, vam passejar i van fer excursions per espais envoltats de natura.

En segon lloc van buscar informació de Montseny, habitants, marc laboral, poblacions, flora, fauna...

A continuació vam possar en comú els sentiments que el Montseny ens habia aportat en aquella visita.

Per ultim vam organitzar i distribuir la informació i vam elaborar un suport digital.


El dia de l'exposició, per captar l'atenció del public, vam posar un video de les emocions que transmet el Montseny a les companyes.




El dia de l'expossició vam estar molt nervioses, la pressió de tenir a tant public ens dificultava controlar els nervis, poc a poc al començar l'exposició ens vam sentir mes tranquiles per l'acceptació del public.

dilluns, 2 de gener del 2012

Els anuncis, comunicació audiovisual

El divendres 4 de novembre vam veure anuncis publicitaris que s'han emes en televisió.

Els anuncis són mitjans de comunicació audiovisual que intenten convencer al espectador per que consumeixi el seu producte o servei, per aixó de tant en tant pasen por sobre de principis i valors i donen uns misatges erronis.












Aquests dos anuncis utilitzen els sentiments que transmet la familia i la ciutat per a mostrar-nos un producte que no té cap relació amb cap dels dos, un automovil i una cervessa.














Per concluir podem dir que sovint les empreses publicitaries fan el que sigui possible per vendre el seu producte, tot i que nosaltres no creiem que aquests misatges poc adequats no intervenen en el nostre pensament, sovint veiem actituds que be podriem dir que son similars a les dels anuncis.
Realment aquesta forma de comunicació audiovisual ens transemten emocions i sentiments.